Betaalmethodes

iDEAL

Bij Sileca kunt u betalen met iDEAL. Kiest u voor deze betaalwijze, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en verwerkt door onze payment provider Mollie. Sileca ontvangt van uw bank bericht dat de bestelling is betaald.
U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

PayPal

Bij Sileca kunt u betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kunt u gebruiken als uw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u, uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Het enige wat u nodig heeft is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kunt u meer informatie vinden.
Via PayPal is het ook mogelijk om met uw creditcard af te rekenen in onze webwinkel omdat je een creditcard net als een bankrekening kunt koppelen aan uw PayPal-account.

Overschrijving

Uiteraard is het mogelijk om gewoon per overschrijving te betalen. Als u tijdens het afrekenen kiest voor een overschrijving, dan krijgt u direct onze betalingsgegevens in beeld. Deze zullen we na uw aankoop ook nog vermelden op de factuur.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Dit is vooral voor onze klanten van over de grens een zeer fijne manier van afrekenen.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is de internationale betaalmethode voor klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen. Het systeem is te vergelijken met iDEAL hier in Nederland.

Creditcard

Bij Sileca kunt u ook betalen met uw creditcard. Met een creditcard zijn betalingen verzekerd als u de winkel uit loopt of online besteld.

Belfius Direct Net

Met Belfius Direct Net werkt u in een totaal beveiligde omgeving waar alle communicatie met de bank gecodeerd is (https://). De toegang is individueel en wordt gewaarborgd dankzij uw bankkaart, uw geheime code en uw Belfius-kaartlezer. Met “Mijn veiligheid” kunt u aanvullende veiligheidsfilters activeren.

KBC/CBC Payment Button

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplossing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

Sileca

Contactgegevens

Sileca
Westlandseweg 10
2291 PG, Wateringen

T: +31 6 27 42 05 48
E: info@sileca.nl

Bank: NL09KNAB0255440804
BTW-ID: NL001629355B47
KvK: 66568706

Copyright © 2017 Sileca. Alle rechten voorbehouden.